Kdo smo

Smo zasebno družinsko podjetje, ki se že preko 50 let ukvarja s sistemi odklepanja in zaklepanja.

 

Franjo in Zalka Radikovič sta leta 1970 ustanovila eno izmed prvih podjetij za izdelavo ključev, popravilo ključavnic ter odpiranje vrat in avtomobilov v nekdanji Yugoslaviji.

Franjo Radikovič je v naslednjih 20-ih letih z lastnimi inovacijami in patenti postal sinonim za odličnega ključarskega mojstra, Zalka Radikovič pa je s svojo podjetnostjo s pomočjo 15-ih sodelavcev zgradila podjetje, ki je s svojo veleprodajo oskrbovalo preko 200 podjetij doma in v tujini.

 

Podjetje je bilo vedno predano k uvajanju inovacij, tako na področju izdelkov, kot storitev, zato je podjetje vztrajno raslo in je zaradi svojega znanja, inovativnosti in uspehov na trgu postalo zanimivo za prevzem s strani vodilnega proizvajalca zapiralnih sistemov na svetu ASSA ABLOY. Podjetje Radikovič se je takrat preimenovalo v ASSA ABLOY Slovenija, ki še danes uspešno posluje.

 

Januarja 2015 pa je svoja vrata odprlo novo podjetje Radikovič Ključi d.o.o., ki ga vodi Franjo Radikovic ml. in nadaljuje svoje poslanstvo v duhu Zalke in Franja Radikoviča, biti najboljši na področju mehanskih, elektro-mehanskih in elektronskih sistemov odklepanja in zaklepanja s povdarkom na trajnosti, kakovosti in inovacijah.

 

V letu 2109 smo nadgradili ponudbo alarmnih sistemov z napravami URFog za proizvajanje varnostne megle. Varnostna megla je eno izmed redkih sredstev, ki vlomilcem fizično preprečuje delovanje, saj v 10-20 sekundah po vlomu vidljivost v prostorih pade na manj kot 20cm.

 

Leta 2020 smo v času pandemije Korona virusa svoj prodajni program še razširili z novostjo podjetja URFog in sicer Higienizacijsko meglo. 

 

Radikovič ključi d.o.o. danes poleg inovativnih izdelkov lastne blagovne znamke,

zastopa tudi renomirana podjetja:

 

Locken iSEO

je najinovativnejše evropsko podjetje na področju brez-žičnih sistemov pristopne kontrole in brez-žičnih mehatronskih sistemov generalnega ključa.

 

SiLCA s.p.a 

Silca je vodilni evropski proizvajalec:

- ključev surovcev, tako klasičnih kot avtomobilskih

- strojev za izdelavo ključev, tako mehanskih kot elektronskih

- klonirnih in programirnih diagnostičnih naprav za vozila

- avto-transponderjev in daljincev

- daljincev za garažna in avtomatska vrata

 

URFog srl.

je najinovativnejše podjetje na področju naprav za proizvajanje varnostne megle. URFog naprave so najhitrejše in najučinkovitejše na trgu. Njihova posebnost je v tem, da poleg varnostne megle z isto napravo lahko tudi Higienizirate prostore in vse kar se v njih nahaja. To je najenostavnejši in najučinkovitejši načinHigienizacije v času pandemij.

 

CES Gruppe

je najstarejši nemški proizvajalec cilindričnih vložkov in sistemov generalnega ključa, ki je po 175-ih letih delovanja še vedno v zasebni, družinski lasti. Inovativnost in dostopnost njihovih izdelkov in sistemov so glavno vodilo podjetja.

 

JABLOTRON

je vodilni evropski proizvajalec profesionalnih, brezžičnih, pametnih alarmnih sistemov. S konstantno visoko rastjo, inovacijami in zadovoljnimi končnimi uporabniki si utrjujejo položaj na evropskem trgu.

 

Radikovič

izdelki lastne blagovne znamke Radikovič so praviloma inovativni, kakovostni, nišni izdelki za profesionalne uporabnike, kot so naprimer ključarji, varnostna podjetja, organi pregona,..... Izdelki znamke Radikovič so sledeči:

- Električne ključavnice in prijemniki

- Frezala in tipala za izdelavo ključev

- Avto-daljinci

- ...............

 

Pridružite se zadovoljnim strankam, ki že več kot 45 let uporabljajo izdelke in storitve podjetja Radikovič Ključi na več kot 350.000 vratih v Sloveniji in v tujini.

 

Osnovni podatki:

 

Radikovič Ključi d.o.o.

Kebetova ulica 8

4000 Kranj

Slovenija

 

Tel.:+386-(0)4-280-77-33

E-naslov: prodaja@radikovic.si

Web: www.radikovic.si

 

iD za DDV:Si80832962

Sofinanciranje digitalne strategije

Aktivnosti Radikovič Ključi d.o.o. so sofinancirane s strani Republike Slovenije in Evropske unije – iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Aktivnosti podjetja Radikovič Ključi d.o.o. v sklopu javnega poziva »Vavčer za pripravo digitalne strategije« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Naložba se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020. http://www.eu-skladi.si/

Kratek opis naložbe:

Aktivnosti s strani podjetja Vavčer za pripravo digitalne strategije potekajo od 1. 3. 2020 do 25.7. 2020 in so predmet »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«.

Javni poziv sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR). Javni razpis za izbor naložbe se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, »Vavčer za pripravo digitalne strategije«.

Vlogo izvajalskega organa ministrstva na tem programu izvaja Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor. Vavčer sofinancira aktivnosti za dvig digitalnih kompetenc zaposlenih in vodstvenega kadra.

Namen in cilji naložbe je spodbuditi podjetje k pripravi digitalne strategije z namenom digitalne transformacije podjetij, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje. Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov priprave digitalne strategije, kar zajema naslednje aktivnosti:

 • oceno stanja na področju digitalizacije,
 • pripravo načrta razvoja digitalnih zmožnosti podjetja
 • pripravo strategije podjetja za digitalno transformacijo, ki bo zajemala ključna področja:
  • Izkušnja kupca (Customer eXperience),
  • Podatkovna strategija,
  • Procesi in digitalne rešitve za podporo poslovanja,
  • Digitalni poslovni modeli, produkti in storitve,
  • Strategija razvoja digitalnih kadrov in digitalnih delovnih mest,
  • Strategija razvoja digitalne kulture,
  • Kibernetska varnost,
  • Industrija 4.0. (to področje je obvezno področje samo za proizvodna podjetja, ne pa tudi za storitvena).

 

Ocenjujemo, da bo celovit in strateško pripravljen dokument digitalne strategije, ki bo vključeval merljive aktivnosti pripomogel k spremljanju našega prehoda v digitalno preobrazbo.