Za zaposlene

Prijavite se

Izkoristite prednosti, ki jih imate kot prijavljen uporabnik:

  • Vaše podatke si zapomnimo, da vam jih ni potrebno vedno znova vpisovati. Brez skrbi, vaše podatke skrbno varujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam.
  • Opozorimo vas na ugodnosti, ki so vezane samo na vaš elektronski naslov, da jih ne bi pozabili izkoristiti.

Prijava

Izberite, če si naj brskalnik zapomni vaše geslo, da se vam ni potrebno vedno znova prijavljati. Ne uporabljajte te opcije na javnih računalnikih.

Nastavitev gesla

Če ne poznate svojega gesla, ali pa ga le želite spremeniti, lahko tukaj nastavite novo geslo.

Da vam gesla ne bi mogel nastaviti kdorkoli, smo vam na vaš elektronski naslov poslali varnostno kodo, ki jo morate vpisati ob nastavitvi novega gesla.

 

Izberite, če si naj brskalnik zapomni vaše geslo, da se vam ni potrebno vedno znova prijavljati. Ne uporabljajte te opcije na javnih računalnikih.

Pošljite mi varnostno kodo

Varnostno kodo vam bomo poslali na vaš elektronski naslov. Prepisati jo boste morali v naslednje okno, v katerem boste nastavili tudi novo geslo.

 

Veljavnost varnostne kode je 24 ur. Po tem času lahko zahtevate novo varnostno kodo.

 

Prepričajte se, da ste vpisali pravilen elektronski naslov oz. številko kupca, sicer vam varnostne kode ne bomo mogli poslati.

 

Izberite uporabnika

Elektronski naslov, s katerim ste prijavljeni, je veljaven elektronski naslov pri več kot enem kupcu. Prosimo, izberite kupca, ki ga želite prijaviti.

Niste prijavljeni.