Kdo smo

Smo zasebno družinsko podjetje, ki se že skoraj 50 let ukvarja s sistemi odklepanja in zaklepanja.

 

Franjo in Zalka Radikovič sta leta 1970 ustanovila enega izmed prvih podjetij za izdelavo ključev, popravilo ključavnic ter odpiranje vrat in avtomobilov v nekdanji Yugoslaviji.

Franjo Radikovič je v naslednjih 20-ih letih z lastnimi inovacijami in patenti postal sinonim za odličnega ključarskega mojstra, Zalka Radikovič pa je s svojo podjetnostjo s pomočjo 15-ih sodelavcev zgradila podjetje, ki je s svojo veleprodajo oskrbovalo preko 200 podjetij doma in v tujini.

 

Podjetje je bilo vedno predano k uvajanju inovacij, tako na področju izdelkov, kot storitev, zato je podjetje vztrajno raslo in je zaradi svojega znanja, inovativnosti in uspehov na trgu postalo zanimivo za prevzem s strani vodilnega proizvajalca zapiralnih sistemov na svetu ASSA ABLOY. Podjetje Radikovič se je takrat preimenovalo v ASSA ABLOY Slovenija, ki še danes uspešno posluje.

 

Januarja 2015 pa je svoja vrata odprlo novo podjetje Radikovič Ključi d.o.o., ki ga vodi Franjo Radikovic ml. in nadaljuje svoje poslanstvo v duhu Zalke in Franja Radikoviča, biti najboljši na področju mehanskih, elektro-mehanskih in elektronskih sistemov odklepanja in zaklepanja s povdarkom na trajnosti, kakovosti in inovacijah.

 

Radikovič ključi d.o.o. danes poleg inovativnih izdelkov lastne blagovne znamke,

zastopa tudi renomirana podjetja:

 

Locken iSEO

je najinovativnejše evropsko podjetje na področju brez-žičnih sistemov pristopne kontrole in brez-žičnih mehatronskih sistemov generalnega ključa.

 

SiLCA s.p.a 

Silca je vodilni evropski proizvajalec:

- ključev surovcev, tako klasičnih kot avtomobilskih

- strojev za izdelavo ključev, tako mehanskih kot elektronskih

- klonirnih in programirnih diagnostičnih naprav za vozila

- avto-transponderjev in daljincev

- daljincev za garažna in avtomatska vrata

 

CES Gruppe

je najstarejši nemški proizvajalec cilindričnih vložkov in sistemov generalnega ključa, ki je po 175-ih letih delovanja še vedno v zasebni, družinski lasti. Inovativnost in dostopnost njihovih izdelkov in sistemov so glavno vodilo podjetja.

 

JABLOTRON

je vodilni evropski proizvajalec profesionalnih, brezžičnih, pametnih alarmnih sistemov. S konstantno visoko rastjo, inovacijami in zadovoljnimi končnimi uporabniki si utrjujejo položaj na evropskem trgu.

 

KeyDiy

Je inovativno kitajsko podjetje, ki je osredotočeno na razvoj in proizvodnjo:

- univerzalnih avto-daljincev

- naprav za pred-programiranje avto-daljincev

- vmesnikov za odklepanje avtomobilov s pametnimi telefoni

- aplikacij za programiranje in uporabo avto-daljincev

 

Radikovič

izdelki lastne blagovne znamke Radikovič so praviloma inovativni, kakovostni, nišni izdelki za profesionalne uporabnike, kot so naprimer ključarji, varnostna podjetja, organi pregona,..... Izdelki znamke Radikovič so sledeči:

- Električne ključavnice in prijemniki

- Frezala in tipala za izdelavo ključev

- Avto-daljinci

- ...............

 

Pridružite se zadovoljnim strankam, ki že več kot 45 let uporabljajo izdelke in storitve podjetja Radikovič Ključi na več kot 350.000 vratih v Sloveniji in v tujini.

 

Osnovni podatki:

 

Radikovič Ključi d.o.o.

Kebetova ulica 8

4000 Kranj

Slovenija

 

Tel.:+386-(0)4-280-77-33

E-naslov: prodaja@radikovic.si

Web: www.radikovic.si

 

iD za DDV:Si80832962